Ervaar jij geluidsoverlast van Ladonk?

Woon je in een straal van ongeveer 1 kilometer rondom industrieterrein Ladonk? Dan kun je nog meedoen met het geluidsonderzoek dat de gemeente Boxtel laat uitvoeren. Uit eerder onderzoek van het Louis Bolk Instituut en de GGD bleek dat veel inwoners rondom het industrieterrein geluidsoverlast ondervinden. Het college van burgemeester en wethouders wil met dit onderzoek achterhalen wat de oorzaak is van deze overlast en zo mogelijk onderzoeken hoe deze overlast kan worden beëindigd of worden verminderd. 

Hoe doen we onderzoek?

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het bedrijf Event Acoustics. Eind september/begin oktober starten de geluidsmetingen. Meedoen aan het onderzoek houdt in dat je in een Whatsapp groep aangeeft wanneer je geluidsoverlast ervaart. Deze meldingen worden verzameld en vergeleken om zo te komen tot potentieel overlast veroorzakende geluidsbronnen. 

Aanmelden of nog vragen?

Als je je wil aanmelden om mee te doen of als je vragen hebt over het geluidsonderzoek, kun je contact opnemen met de heer M. Compter van de gemeente Boxtel. Je kunt hem telefonisch bereiken via 06-37003159 of per e-mail via m.compter@mijngemeentedichtbij.nl.   

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wist je dat we iedere week een digitale nieuwsbrief versturen met daarin een nieuwsoverzicht? Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang het nieuws in de gemeente in jouw mailbox.