Schoolspullenpas helpt bij het aanschaffen van school- en gymspullen

De eerste weken van juli worden er schoolspullenpassen gestuurd aan kinderen van ouders die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij de aanschaf van school- en gymspullen. Kinderen kunnen met behulp van de pas goed voorbereid en met meer zelfvertrouwen starten aan het nieuwe schooljaar.

Ieder kind een goede start van het nieuwe schooljaar

Elk jaar informeert de school wat een kind aan schoolspullen nodig heeft. Met de schoolspullenpas helpt de gemeente kinderen van ouders die niet de financiële middelen hebben om deze (nieuwe) school- en gymspullen te kopen. Ouders en hun kinderen kunnen schoolspullen in Boxtel aanschaffen bij Albert Heijn, Bruna, HEMA, Primera, Scapino, Sport 2000 en de webshops: Schoolosaurus.nl en Schoolzzz.nl. Buiten Boxtel is de pas ook te gebruiken. Bekijk het overzicht met deelnemende winkels. Met de nieuwe schoolspullen kunnen alle kinderen goed voorbereid meedoen op school.

Wat mag er met de pas gekocht worden?

Er kunnen uitsluitend schoolspullen gekocht worden met de schoolspullenpas. Denk aan schriften, pennen, potloden, een tas, rekenmachine, een atlas, boeken, sport- en zwemspullen. Gekochte spullen mogen geruild worden, maar kunnen niet omgewisseld worden voor contant geld.

Wat is de waarde van de pas?

Kinderen van 3 - 10 jaar ontvangen 60 euro. Kinderen van 11 - 18 jaar ontvangen 100 euro.

Geldigheid

Het tegoed op de pas is direct te gebruiken en tot en met 31 december 2024 geldig. Daarna werkt de pas niet meer.

Vragen over de schoolspullenpas

Heb je een vraag over de schoolspullenpas? Neem dan contact op via e-mailadres schoolspullenpas@boxtel.nl of via telefoonnummer (0411) 65 59 11

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wist je dat we iedere week een digitale nieuwsbrief versturen met daarin een nieuwsoverzicht? Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang het nieuws in de gemeente in jouw mailbox.